8ste Ronde Tafel 31 autorally historisch succes!

Wat hebben we genoten: 70 equipes in een bonte stoet van klassieke en moderne auto’s vanaf de start bij Villa Nuova van ABN Amro Mees Pierson in Zeist, via een overheerlijke lunch in Barneveld bij de Orangerie van landgoed de Schaffelaar naar de finish bij Landgoed Sonnehaert van Sparkles in Zeist!

Mede dankzij voortreffelijk weer, de mooie locaties en de uitstekende catering van brasserie TOF, met aankleding van ByDorine en bediening door de dames van Lotus Haarmode, werd de dag een groot succes!

Dit jaar werd, mede dankzij een bijdrage van de NSGK, het historische bedrag van € 14.031,- opgehaald voor het goede doel: Special Heroes. Dit bedrag zal onder andere worden besteed aan de Special Heroes Challenge op 18 juni 2019. Op deze dag krijgen 250 leerlingen van 4 scholen uit het speciaal onderwijs op sportpark Schaerweijde in Zeist in kleine groepjes de gelegenheid kennis te maken met verschillende sporten; van de bekende sporten zoals hockey en voetbal tot de wat minder bekende sporten zoals ropeskipping en freerun. En dat allemaal onder het motto van Special Heroes: “Iedereen kan een held zijn!”.

Zie hieronder de after-movie van de 8ste RT31 Zeist Autorally 2019, gemaakt door Keur Overview i.s.m. Jules Hoppenbrouwers en een ruime selectie van de gemaakte foto’s van de dag.

 

 

De rally werd ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door onze (hoofd)sponsoren:


Graag zien we u in 2020 weer terug voor de volgende rally!

Hier vindt u een impressie van edities 201820172016 en 2015.